Kokonaisvaltainen jalkahoito edistää jalkojesi hyvinvointia

Kauneushoitola Vivianin löydät Hämeenlinnan keskustasta.

Jalkahoito on muutakin kuin pelkkää hemmottelua. Kun käyt hoidossa säännöllisesti, voit välttyä mahdollisilta jalkaongelmilta. Kauneushoitola Vivianissa jalkahoidot tehdään asiakaskohtaisesti joko Calluspeeling-liuskoilla, lämpimin kompressein tai jalkavoidetta käyttäen. Hoidan myös diabeetikoiden jalat.

Jalkahoidossa jalat käydään läpi kokonaisvaltaisesti. Kovettumat ja känsät poistetaan, ja kynnet ohennetaan tarvittaessa. Halutessasi lakkaamme myös kyntesi valitsemallasi sävyllä. Kaiken lisäksi saat pitää valitsemasi kynsilakan! Kokonaisvaltaisen jalkahoidon viimeinen vaihe on rentouttava jalkahieronta. Hoidon kesto on noin yksi tunti.

Mikäli et koe tarvetta kokonaisvaltaiselle jalkahoidolle, voit varata ajan jalkojen pikahoitoon. Hoitoon kuuluu kynsienleikkaus/-ohennus. Palveluvalikoimastamme löytyy myös varpaankynsien kestolakkaus.

 

PACT- kynsisienen hoitomenetelmä

Hoitolassa on myös käytössä kynsisienen hoitoon kehitetty PACT®MED Fototerapialaite. Tämä Sak­sassa kehi­tetty tehokas mene­telmä perustuu mit­ta­vaan tut­ki­mus­työhön ja satoihin tes­ti­tu­lok­siin. PACT® mene­tel­mällä sie­ni­so­lukko her­kis­te­tään PACT®MED lait­teen valolle joka tappaa bak­teerit ja siten tuhoaa koko sie­ni­so­lukon. Lait­teessa käy­te­tään erit­täin kapeaa valon aal­lon­pi­tuutta jol­loin se saa­daan riit­tävän voi­mak­kaaksi ilman läm­pö­vai­ku­tusta.

 

Pact® hoidon kulku

Elli Esimerkki huomaa, että vasemman jalan isovarpaankynnessä on muutoksia. Kynsi on paksuuntunut, kellertävä ja mureneva. Elli haluaa hoitaa kynnen kuntoon.

Kynnestä on saatettu ottaa sieniviljely laboratoriossa ja siellä on todettu, että sieni vaivaa. Voi myös olla, että muutokset ovat niin silmin huomattavia, että laboratoriokokeita ei tarvita.

Elli soittaa Kauneushoitola Vivianiin ja varaa ajan kynnen hoitoon. Puhelun aikana mietitään, että oikeastaan jalat voisi hoitaa ihan kunnolla, joten tehdään samalla myös jalkahoito. Tähän kertaan varataan aikaa noin tunti.

Varattuna aikana Elli saapuu hoitolalle ja jalat saadaan pehmeiksi ja kynsikin ohennettua. Samalla kertaa aloitetaan kynsisienihoito.

Ensiksi laitetaan kynnelle urea voidetta ja sitten se peitetään laastarilla. Tämän tarkoituksena on pehmentää kynsi, jotta siitä saadaan kaikki sienen tuhoama kynnenosa pois. Elli lähtee kotiin ja hoitaa kynttä joka ilta uudella voiteella ja laastarilla, seuraavan kaksi viikkoa.

Kahden viikon kuluttua Elli tulee hoitolalle ja kynsi on hienosti pehmentynyt ja siitä saadaan kaikki tuhoutunut osio pois. Käyntejä tällä viikolla on kolme kertaa (esim. ma, ke ja pe) jotta hoito saadaan aloitettua tehokkaasti.

Hoitolalla kynnelle levitetään geeliä, joka välittää kynsisienilampun valon kynnen sisälle ja kynsipatjaan ja täten tuhoaa kynsisienen. Geelin annetaan vaikuttaa 10 minuuttia, jonka jälkeen kynnelle annetaan valoa 9.5 minuuttia. Hoito ei ole kivulias ja ainoa este hoidolle on se, että hoidettavassa varpaassa on metalliosia. Ellillä kului aikaa hoitolalla n. 30 minuuttia. Tämä sama hoito annetaan myös keskiviikkona ja perjantaina ja molemmilla kerroilla aikaa menee n. 30 min.

Kotona kynnelle levitetään jatkossa iltaisin hieman urea voidetta, ilman laastaria, jotta uusi terveenä kasvava kynsi ei vaurioidu.

Kolmen käynnin jälkeen Elli jatkaa ureavoiteen käyttöä kotona ja uusi valohoitokerta on kuukauden kuluttua. Silloin kynnen pintaa hiotaan ja kynnelle annetaan taas valoa 9.5min.

Elli jatkaa edelleen kotona urea voiteen käyttöä ja käy kuukausittain hoidossa. Hoitoa jatketaan n. 3-6 kk jonka jälkeen pidetään tauko (esim. 3 kk) ja annetaan kynnen kasvaa. Tämän jälkeen kontrolloidaan kynsi uudelleen ja katsotaan, tarvitseeko kynnelle vielä antaa valohoitoa vai voidaanko hoito lopettaa.

Hinta riippuu käyntikerroista ja siihen vaikuttaa suuresti oman kynnen kasvuvauhti ja kuinka hyvin sieni saadaan tuhottua kynnestä.

 

Esimerkkihintoja:

Voidepaketti missä on viila, laastari ja voide, maksaa 55e.

Käyntikerta laitehoidossa on esimerkkitapauksessa (hoidettavia kynsiä 1-2) 40e.

Esimerkkitapauksessa laitehoitopaketti, jossa on ensimmäisen viikon 3 laitehoitoa sekä jalkahoito 169e. (Erikseen ostettuna hinta on 3x40€ sekä 65€ yht. 185e.)

Hoidosta on saatu erinomaisia tuloksia ja omien asiakkaiden hoitotuloksia valokuvina on nähtävillä hoitolassa.

 

 

Hinnasto

Täydellinen Calluspeeling-jalkahoito (n. 1 h) 65 €

Jalkahoitopakettiin sisältyy kynsien leikkaus, ohennus, känsien/kovettomien hoito, kynsien lakkaus ja hieronta.

Pikajalkahoito 40 €
Hoitoon kuuluu kynsien leikkaus, ohennus, yksittäisen känsän tms. poisto ja jalkavoide.

Jalkahoito, 10 kerran sarjakortti, 599€

Kestolakkaus (jalkahoidon yhteydessä) 55 € (45 €)
Lakkaus sisältää kynsien leikkauksen, viilauksen, geelilakan ja jalkavoiteen.

Jalkahoito koti-/laitoskäyntinä 75 €

Pact-kynsisienihoidot

Pact urea 40 kynsisienen hoitovoidepaketti. Paketti sisältää voiteen, viilan ja laastaria, 55 €

Laitehoitokerrat

  • 1-2 kynttä 40 €
  • 3-5 kynttä 50 €
  • 6-10 kynttä 60 €

Jalkahoito laitehoitokerran yhteydessä 50 €

Laitehoitopaketti

Hinta sisältää kolme laitehoitokertaa ensimmäisen viikon aikana sekä jalkahoitolahjakortin. Jalkahoitolahjakortti on henkilökohtainen.

 

Laitehoitopaketti                                                  

 

1-2 kynttä                                                169e             

3-5 kynttä                                                199e             

6-10 kynttä                                              229e             

Varaa aika tarpeidesi mukaan ja hoidetaan jalkasi kuntoon!