Yllätä ystäväsi lahjakortilla - kauneudenhoitoa Hämeenlinnan keskustassa

Lähestyykö läheisesi merkkipäivä? Ilahduta häntä kiireettömällä hemmotteluhetkellä. Kauneushoitola Vivianin lahjakortti on helppo tapa muistaa ystävää.

Lahjakortin ostaminen on yksinkertaista: tule liikkeeseen, Hämeenlinnan keskustaan, soita hoitolaan, lähesty meitä viestillä tai nappaa lahjakortti suoraan verkosta. Mikäli et pääse noutamaan lahjakorttia, voimme postittaa sen sinulle tai suoraan lahjan saajalle. Postituksesta veloitetaan kahden (2) euron lisämaksu. Myös sähköpostilla lahjakortin ostaminen on ok! Saat maksun jälkeen lahjakortin numeron tietoosi, joten tuolla lahjakortin numerolla lahjakortin voi lunastaa.

Voit halutessasi ostaa lahjakortin tiettyyn hoitoon, esimerkiksi kasvohoitoon, sokerointiin tai pigmentointiin. Voit myös vaihtoehtoisesti ostaa lahjakortin valitsemallesi summalle. Avoin lahjakortti on oiva valinta erityisesti silloin, ellet ole aivan varma lahjansaajan mieltymyksistä.

Lahjakortti on pääsääntöisesti voimassa kolme kuukautta. Voimassaoloaikaa voidaan kuitenkin pidentää poikkeustilanteissa sopimuksen mukaan. Jos tällainen tarve ilmenee, lahjakortin haltijan tulisi olla mahdollisimman pian yhteydessä Kauneushoitola Vivianiin. Lahjakortin voi käyttää myös osissa.

Saitko lahjakortin tiettyyn hoitoon, mutta haluaisit vaihtaa sen toiseen? Ei hätää, tämäkin onnistuu! Maksat vain palveluiden erotuksen.

 

Osta haluamasi lahjakortti tästä